Kontakt Oss

Hva kan vi hjelpe deg med?
Tlf: 92022270

Finn jobben for deg

Sett av et par minutter til å registrere din CV i vår database. Vi benytter oss av Recruitment Manager - markedets beste verktøy innen rekruttering og bemanning. Har du en LinkedIn-profil vil registreringen være gjort unna på ett klikk!

Hvorfor registrere din CV

I enhver rekrutteringsprosess gjør vi grundige søk i vår egen CV-database for å se om vi kan finne kandidater som kan passe til stillingene vi jobber med å fylle. Ofte opplever vi å finne så mange godt kvalifiserte kandidater i denne databasen, at vi ikke ser noe behov for å gå ut med stillingsannonse.

Vi anbefaler derfor sterkt at du investerer et par minutt til å registrere din CV hos oss. Dette vil øke din synlighet, og ditt kandidatur vil automatisk bli tatt i betraktning i våre rekrutteringsprosesser.
Registreringen er svært enkel; Fyll inn navn og e-mail og velg et passord. Deretter er det bare å laste opp din CV. Vi anbefaler alikevel at du bruker litt tid på å fylle inn så mye informasjon på profilen din som mulig. Jo mer du legger inn om ferdigheter og ønsker, jo mer sannsynlig er det at din CV vil dukke opp når vi utfører våre kandidatsøk. Om du ikke har tid til å fylle inn all informasjon i dag, kan du starte med kun å legge inn dine personalia. Du kan når som helst logge deg inn igjen og fullføre profilen din, men det vil være lurt å ikke vente for lenge.
La ikke drømmejobben glippe… Registrer din CV i dag!